Résztvevői jelentkezés 2021

Kedves kollegák!

Idén tartjuk a 31. Geotechnika konferenciát. A pandémiás (járványügyi) helyzet pozitív irányba változott de továbbra is odafigyelést kíván a szervezőktől.

A konferencia lebonyolitását helyszini offline formában tervezzük!

Természetesen a konferencia szervezésekor a minőségi szakmai tartalom mellett a járványügyi helyzethez való igazodás és a biztonságos megrendezés feltételeinek megteremtése az elsődleges célunk.

Bízunk benne, hogy az előadások az előző évekhez hasonlóan szakmailag nem hagynak majd kívánalmakat maguk után.

Szeretnénk néhány fontos információt megosztani Önökkel a konferenciával kapcsolatosan:

A konferenciát többekkel egyeztetve (mint már jeleztük) helyszíni konferenciaként, kívánjuk megvalósítani. Jelenleg a konferenciák látogathatósága engedélyezett, illetve Covid-19 igazolvány szükséges a megjelenéshez. Amennyiben ezek a feltételek nagy mértékben változnak akkor egy vállalkozás biztosítani fogja a konferencia Online közvetítését is.

A 31. alkalommal megrendezésre kerülő Geotechnika konferencia a tavalyi évhez hasonlóan a  Herceghalmon található Abacus Hotelben kerül megrendezésre (itt megnézheti a Hotel pontos helyét).

A konferenciára jelentkezni, szállást, étkezést, egyéb szolgáltatásokat igényelni alábbiakban, illetve a honlap jelentkezési fül menüpont alatt tud.

A szállodai szolgáltatásokra (szállás, étkezés) vonatkozó számlákat a Hotel fogja megküldeni Önöknek. A részvételi és egyéb szolgáltatási díjak számláját továbbra is Irodánk fogja kiállítani.

A konferenciára mindenki érdekében csak az egészséges, Covid-19 igazolvánnyal rendelkező kollegákat várunk.

A szervezők nevében 
Szalay László

 

Konferencia jelentkezési határideje 2021. 10. 13.  -án lejárt. 

Amennyiben részt szeretne venni a konferencián vagy a továbbképzésen, azt egy helyszínen történő jelentkezéssel megteheti. 

Várjuk Önt is!