Résztvevői jelentkezés

Kedves kollegák!

2020. október 08.-a az utolsó, nap amikor jelentkezhet helyszíni, illetve online  konferenciára és online  tovább-képzésre.

Idén tartjuk a 30. Geotechnika konferenciát. A pandémiás (járványügyi) helyzet tőlünk is mint szervezőktől több részletre kiterjedő szervezést igényel.

A konferencia lebonyolitását helyszini és egyidejű online formában tervezzük!

Természetesen a konferencia szervezésekor a minőségi szakmai tartalom mellett a járványügyi helyzethez való igazodás és a biztonságos megrendezés feltételeinek megteremtése az elsődleges célunk.

Bízunk benne, hogy az előadások az előző évekhez hasonlóan szakmailag nem hagynak majd kívánalmakat maguk után.

Szeretnénk néhány fontos információt megosztani Önökkel a konferenciával kapcsolatosan:

A konferenciát többekkel egyeztetve elsődlegesen helyszíni konferenciaként, kívánjuk megvalósítani. Természetesen a szervezés során figyelembe vettük, hogy a járványügyi helyzet úgy is alakulhat, hogy zárt térben nem engedélyeznek rendezvényt, vagy csökkentik az egy helységben tartózkodók maximált számát. Erre az esetre egy vállalkozás biztosítani fogja a konferencia Online közvetítését is.

A fokozottan veszélyeztetett kollegák részére (pl. 65 év felettiek), külön kérésükre linkelérést biztosítunk a konferenciához.

A 30. alkalommal megrendezésre kerülő Geotechnika konferencia a Herceghalmon található Abacus Hotelben kerül megrendezésre (itt megnézheti a Hotel pontos helyét).

A konferenciára jelentkezni, szállást, étkezést, egyéb szolgáltatásokat rendelni a kiküldött, illetve a www.geotechnikakonferencia.hu oldalon található jelentkezési lapon lehet. A szállodai szolgáltatásokra (szállás, étkezés) vonatkozó számlákat a Hotel fogja megküldeni Önöknek. A részvételi és egyéb szolgáltatási díjak számláját továbbra is Irodánk fogja kiállítani.

A konferenciára mindenki érdekében csak az egészséges kollegákat várjuk, ezért a regisztrációkor is érintés mentes hőmérséklet mérést fogunk tartani. Mindenkit, kérünk, hogy hozzon magával szájmaszkot, illetve azt helyettesítő sálat vagy kendőt. A szállodával közösen kihelyezünk kézfertőtlenítőket, melyek használatára vagy folyamatos kézmosásra mindenkit kérünk. 

 Ide  kattintva elérheti a szálloda további biztonsági protokolljának leírását.

A szervezők nevében 
Szalay László

 

  Kérjük, adja meg, hozzájárulását adatainak használatához, hogy értesítéseket tudjunk küldeni erről és további konferenciáinkról, szakmai rendezvényeinkről.

  Válaszom

  _________________________________________________________________________

  Vezetéknév:
  Keresztnév:
  MMK azonosító:
  Beosztás:
  Cégnév
  Postázási cím  Számlázási cím

  _________________________________________________________________________

  Részvételi díj kategóriák:

  Jelentkezés
  _________________________________________________________________________

  Szállás
  ____________________________________________________________

  Étkezés

  Reggeli


  Ebéd


  Vacsora


  Reklámozási és kiállítási lehetőségek:


  ———————  ——————–

  Köszönjük jelentkezését!