Kezdőlap

 

Geotechnika 2020 szakmai konferenciát idén a 30. alkalommal rendezzük meg.

A konferencia időpontja: 2020. október 12-14. 

A konferencia lebonyolitását helyszini és egyidejű online formában tervezzük!

A konferenciával egy időben és helyen az MMK (Geotechnikai és várhatóan a Tartószerkezeti Tagozat) tagjainak terveink szerint lehetősége lesz a 2020 évi kötelező továbbképzésüket teljesíteni az FMMK közreműködésével.

Szakmai támogatónak, – védnöknek az előző évekhez hasonlóan, idén is felkérjük az Alapozási Vállalkozók Szövetségét; a Magyar Alagútépítő Egyesületet; a Magyar Geotechnikai Egyesületet – az ISSMGE Magyar Nemzeti Bizottságát; a Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozatát és a Magyarhoni Földtani Társulat; Mérnökgeológiai és Környezetföldtani Szakosztályát.

Szeretnénk több konferencián belüli rendezvénnyel, megemlékezéssel is
megünnepelni a 30. évfordulót. 

  • Amennyiben van javaslata, hogyan ünnepeljünk, küldje el nekünk.
  • Kérjük felajánlását, hogy az elmúlt 30 évből, vagy korábbról származó mélyépítéssel és/vagy geotechnikával kapcsolatos írásos és tárgyi emlékekeit (érdekességeket, fényképeket, könyveket stb.) megossza velünk és a konferencia résztvevőinek azokat bemutathassuk.

Javaslatát, felajánlását küldje el az alábbi űrlap -on.

Természetesen idén is várunk előadásokat, melyeknek címét, előadóinak nevét a jelentkezés menüpont alatt elérhető előadás bejelentőn adhatja meg. Bízunk benne, hogy a geotechnikai vonatkozású kutatási, számítási eredményekről, illetve tervezett vagy megvalósult projektekről, új technológiákról, megoldásokról hallhatunk idén is az előadásokban. Hagyományosan szeretnénk ötvözni az elméleti előadásokat a gyakorlatiakkal. Továbbra is szeretnénk, ha minél több fiatal szakember venne részt a konferencián mind előadóként, mind résztvevőként. Várunk előadásokat fiatal előadóktól, hallgatóktól, egyetemekről, geotechnikával kapcsolatban lévő cégektől. Ezúton is szeretnénk kérni a cégek vezetőit, az egyetemi oktatókat, hogy ösztönözzék, segítsék a fiatalokat minél jobb előadások megtartására.

Idén is sok szertettel várjuk Önöket a konferencián!

Szalay László
Konferencia Iroda Bt.
ügyvezető